Instruktør

Jeg er uddannet eksamineret hundeejerinstruktør ved Etologisk Institut, eksamineret Klikkerinstruktør ved Hund og Træning og eksamineret Adfærdsrådgiver ved Hund og Træning. Alle tre uddannelser bygger på moderne metoder og den seneste nye viden om hunde og deres adfærd.

Pia Junker Hviid SW188 tif

Derfor er et træningskursus hos FunkyDogs ikke bare et kursus. Det er vigtigt for mig at få helheden med, når jeg underviser – både på træningspladsen, ved enetimer eller ved en adfærdsbehandling.

I mit lange liv har der siden teenageårene været dyr i min tilværelse. Hvis det ikke var lånehunde, var det min egen hest.
Jeg har dyrket konkurrenceridning på højt plan og kørt hundeslæde med vores egne 12-14 grønlandske slædehunde i de tre år, min mand og jeg boede på Grønland. Det har givet mig en god ballast for at forstå dyr i al almindelighed og hunde i særdeleshed. Den grønlandske hund ligger meget tæt på ulven, og den lever under barske forhold. I min omgang med vores Grønlandske hunde lærte jeg derfor en masse om hundesprog.

Jeg var den stolte ejer af Funky, en dejlig sort Labrador Retriever, som blev 13 år. Han har været med mig igennem alle mine uddannelser og derfor kunne mange sjove ting. Funky har på mange måder været min ’læremester’, for han har altid været prøveklud, når der skulle indøves nye øvelser, og han har derfor ofte ’lært’ mig netop, hvad man ikke skal gøre.

Jeg holder mig hele tiden opdateret med nye træningsmetoder og deltager i efteruddannelse hvert år.

Tilmelding?

For at tilmelde dig hundetræning hos FunkyDogs er det bedst at sende en kontaktformular!

Det siger kunderne

 

Hundesulten

Forside af Hundesulten

Hundesulten

Hundesulten er bogen til dig, der gerne vil give din hund nogle sunde og hjemmelavede godbidder. Se Mere +

Kontakt FunkyDogs

Her kan du hurtigt få fat på FunkyDogs


FunkyDogs
Pia Hviid

+45 23 71 86 32
CVR-nr 30662679
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.funkydogs.dk

Vi Træner

FunkyDogs træner i Charlottenlund Skov, hvor jeg har en aftale med Jægersborg Skovdistrikt om at afholde mine kurser.

 

 

Pia Hviid er medlem af Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere SEA 
Se Mere +